Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz Chris0321 #105014 üzenetére

    mod.

    A postom jó része Sátán44-nek címezve!

    Apropó, bocs, fent rosszul írtam! Tehát, külföldi gépjárműnél ha kint kivonatták forgalomból, leadták a rendszámát és Mo.-n még nincs forgalomba helyezve, akkor nem szükséges az adás-vétel napján azonnal biztosítást kötni rá. Az amit fentebb írtam, olyan jáműnél érvényes, amin már van magyar rendszám!
    Szóval no para, nincs fedezetlenségi díj, nem kell másik dátumú adás-vételi, a biztosítást ráérsz megkötni a folyamat elindításának napján.

    Egyébként h néz ki most ez az adás-vételi? Vagy h van rajta ez a februári és márciusi dátum is? Ezt nem értem.
    Mivel írod, h 2 nyelvű, ezen az adás-vételin a kinti eladó neve és adati szerepelnek, üresen hagyva a vevői oldalt?
    Tehát gyanítható h kint született két adás-vételi, egy vevői oldalról üres (ennél a dátumot is üresen szokták hagyni, de nálad a februári dátumból kiindulva nem így történt..), egy pedig a nepper adatival kitöltve, ami csak az eladónak kellett, bizonyítani h eladta a járművet. A nepper nyilván az átírás költségeit megspórolva, nem íratta át a saját vagy cége nevére, így most neked eladta az eredeti eladó adatival..
    Jótállás tekintetében pl. ez alapból bukó, hisz egy olyan emberrel szemben, akivel nem is találkoztál nehéz lesz bármikor bármit is érvényesíteni.. célszerű ragaszkodni szvsz mindig ilyen esetben ahhoz, h az adás-vételin az szerepeljen, akitől te ténylegesen megveszed.

    [link]

    geresics

    Itthoni forgalombahelyezés és magyar rendszám nélkül? :D

    [ Szerkesztve ]

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák