Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Topiccsendőr

    addikt

    válasz Micsurin #108983 üzenetére

    Ahhoz, hogy uj hengerfej kelljen, nagyon nagy hibanak kell lennie. De meg a nagy hibakat is meg lehet oldani altalaban, szoval ez lenne a legutolso, amit vennek. Peldaul ha egy pajtalelet hyosung hengerfejet arulnanak 1000 km el, amit egy papa zsirozott le, hogy jo lesz meg valamikorra, es az unokajanak csak fogja a port, fillerekert eltekozolja. Az ugy oke.
    En a sztorit ugy ertelmezem, hogy gandalf vesztesegprobazta a hengert. Ugye ilyenkor gyertyafuraton keresztul megfujja (kompressziomeres ellentete) es latja egy mutaton, hogy fotengelyfoktol fuggoen mikor, hol szokik a levego. Ebbol kovetkeztetni lehet szeleptomotetlensegre, vagy gyuru-hengerhibara.
    Ha gandalf azt mondta ezek utan, hogy marni kell a szelepfeszket, az szeleptomitetlenseg egyertelmuen. -> gepmuhelyt szaros bottal piszkalni, hogy ugyan megis miert nem lett elvegezve a felujitas. Ki vitte el gepmuhelybe? Gandalf, vagy te?
    Ugy veszem ki a sztoribol, hogy a szelepek hozzaertek a dugattyuhoz. A szelepek ellenorizve lettek, hogy egyenesek-e? Egy ilyen utkozest akar ki is tudnak mozogni, gs 500 nal en is talalkoztam ilyennel, en ezutan mindent kimertem, szelepvezetot, szelepszarat, szeleptanyer utest. Miutan megbizonyosodtam, hogy minden egyenes, utana kezdtem osszerakni vele a blokkot. Ha nem tortent meg, megint ki nem csinalta meg? Gandalf, vagy a muhely?
    Szemre nem rossz a hengerfej, gondolom a szeleptanyerok nincsenek megegve, nincsenek kiszelesedve a tomitofeluletek, ranezesre.
    Szoval ezzel gandalf nyilatkozatabol kovetkeztetve, a gepmuhelyben hozza sem nyultak.
    Az elulso henger kompresszioerteke mekkora? Mekkora a kulonbseg a hatso hengerhez kepest? Ezek attol fuggetlenul, hogy megkaptad-e infokent, meg lettek merve?

    Amugy tovabbra is az az allaspontom, hogy neked errol az egeszrol nem kell tudnod. Nem kell ezzel foglalkoznod.
    En ezek utan ezt a szezont temetnem, es kernek gandalftol egy konkret idopontot, emlekeztetve, hogy hany honapra van valamilyen szar kifogasa. Mondjon egy konkret idopontot, mikor lesz kesz. Utana elvinnem onnan a picsaba, es forumrol megszerelnem magam.

    Nem menekülsz a csendőrség elől.

Új hozzászólás Aktív témák