Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • canniball

    nagyúr

    válasz -Mosquito- #70979 üzenetére

    "A 2m szerinted mekkora kormány mozdulat kellene, hogy előtte menjél el?"
    Ezzel azért a végletekig leegyszerűsítetted a dolgot; ahogy az "imént" is írtam több mindent kellett volna 2mp alatt mérlegelni és az alapján meghozni a legjobb döntést, és még akkor is kellett volna egy adag szerencse is hogy ezt ki lehessen védeni. Nem kétlem hogy te vagy más tapasztalt és szerencsés pilóta megúszta volna, de legtöbbünk szerintem ugyanígy járt volna.

    HSM!
    Nem vagy semmi! Nekem az SV ülése már 100-150km után kezd kényelmetlen lenni, 300km után pedig már ficergek jobbra-balra hogy valamivel jobb legyen...

    Feree13!
    Köszi a beszámolót! Azóta én is telefonáltam, kiderült hogy egyrészt nem olyan egyszerű a helyzet (gondoltam csak egy "zselésítést" kérek de mint megtudtam az úgy nem megy, csak kompletten), másrészt aug. végéig be vannak táblázva... Azért majd valamikor beugrok hozzájuk egy személyes konzultációra, de nem tudom ennyiért arra a kis időre megcsináltassam-e még idén.

    Más: kesztyű téma
    Kéne egy új nyári kesztyű. Jelenleg egy ilyenem van, imádom hogy a sztreccs betéteknek és a tenyéren lévő vékony anyagnak köszönhetően mintha a kezemre öntötték volna, hogy az említett betéteknek, a "légbeömlőknek" és a hangyabőrnek köszönhetően frankón szellőzik (illetve praktikus volt a tenyerén lévő csúszásmentes gumírozás, de az sajna elég gyorsan az enyészeté lett), valamint nem rossz dolog hogy védelemre sem nulla: protektor a kézfejen, megerősítés a kézélen és a csuklónál (még ha ezeket szerencsére nem is kellet teszteljem). Viszont sajnos egyrészt eléggé kezd lerongyolódni, másrészt egy tavalyi esőnek köszönhetően ahányszor felhúzom annyiszor lesz gumi szagú tőle a kezem, végül de nem utolsó sorban pedig nem kompatibilis a bőr dzsekim ujjával: ahhoz hogy alá kerüljön túl vastag csuklónál, ahhoz hogy (rendesen) fölé ahhoz pedig túl rövid.
    Szóval kéne helyette egy hasonlóan kényelmes, baromi jól szellőző kesztyű ami ha úgy alakul véd is. Árban olyan 25k körüli összegre gondoltam, ha valamivel több és megéri nem kizárt hogy meggyőzhető vagyok, de ha olcsóbb az sem baj. :D
    Tudtok valamit ajánlani?

    https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

Új hozzászólás Aktív témák