Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Anfänger

    őstag

    De az evangéliumról is szeretnék írni,az a szó a görög eredeti fordítás szerint annyira jó hírt jelent,hogy szinte már már hihetetlen. A régről megmaradt görög írásokban,mindössze 2x fordult elő a biblián kívül,mert annyira jó hírt jelent,hogy nem használtàk az emberek. És csakis Jézus Krisztussal összefüggésben használták ezen 2 alkalommal is a bibliai írások kivételével.

    Az Isten kegyelméből ,Jézus Krisztus áldozata miatt minden ember aki hittel elfogadja az Úr Jézus Krisztust személyes megváltójának,és a szájával megvallja azt,hogy Jézus Krisztus az Isten Fia és az Isten Őt feltámasztotta a halálból annak az Isten kegyelemből üdvösséget ajándékoz. Mindez hitből van kegyelem által,hogy senki ne kérkedjék a cselekedeteivel. Tehát cselekedetek által megigazulni az Isten számára senki nem tud. Hiába próbál a törvények szerint is élni, egyszerűen lehetetlen Istennek a mi saját cselekedeteink által megigazulni.
    Egyedül Jézus Krisztus volt tökéletesen bűntelen,ártatlan, ember és Ő önmagát adta azért,hogy ha valaki Őbenne hisz,el ne vesszen,hanem örök élete legyen.
    És ha mi hittel elfogadjuk a szívünkben Jézus Krisztust ,megváltónknak,Urunknak,szabadítónknak,gyógyítónknak,és kérjük az Istentől az Ő Szellemét/lelkét akkor Ő készségesen adja nekünk.És Ő ,a Szent Szellem /Szent lélek fog bennünket megbizonyosítani arról,hogy Isten minden bűnünket megbocsájtotta,de nem csak,hogy megbocsájtotta,de el is felejtette,mintha soha meg sem történt volna. Sőt,ha a szívünkben azt valóban elhisszük,hogy Jézus sebeiben meggyógyultunk,akkor a testünkben manifesztálódni is fog a gyógyulás.
    Ez az örömhír. Kegyelemből van üdvösségetek hit által. Nem kell , sőt nem is tudsz érte mit tenni,csupán hinni.

    Ef 2:4 - 2:9

    4 De az Isten gazdag lévén irgalmasságban, az Ő nagy szerelméből, mellyel minket szeretett,
    5 Minket, kik meg voltunk halva a vétkek miatt, megelevenített együtt a Krisztussal, (kegyelemből tartattatok meg!)
    6 És együtt feltámasztott és együtt ültetett a mennyekben, Krisztus Jézusban:
    7 Hogy megmutassa a következendő időkben az Ő kegyelmének felséges gazdagságát hozzánk való jóságából a Krisztus Jézusban.
    8 Mert kegyelemből tartattatok meg, hit által; és ez nem tőletek van: Isten ajándéka ez;
    9 Nem cselekedetekből, hogy senki ne kérkedjék.

    Dicsőség Istennek és Jézus Krisztus Urunknak!

    Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)

Új hozzászólás Aktív témák