Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsírkrétamen

    senior tag

    válasz JoinR #146031 üzenetére

    Na, faxa :DDD Nekem azt mondták arra a szimmeringre, hogy csak bizonyos évjárat bizonyos hónapi motorjait érintette ez a hiba, ezért sem volt rá visszahívás. A tied is 22 augusztusi?! ;] Nem hiszem...Nekem muszáj volt emiatt (is) otthagynom, mert mire oda jutottam már elég rossz volt a helyzet, meg volt 1-2 extra amit már rátetettem. Egy hónapot volt ott akkor is a motor.

    Ezzel az a vicces sztorim van, hogy amikor már eltelt egy hónap, elkezdtem hivogatni őket hogy mi van már (ez nyáron volt), akkor mondták, hogy a szimmering már rég ki van cserélve, de a hozott kuplungkart nem tudják felrakni, mert aki az előzőt felrakta (az sem gyári), az elbaszta a menetét a csavarnak, így most semmilyen kuplungkart nem tudnak rárakni, mert ilyen csavarjuk nincs, rendelésre meg több hónapot ír a beszerzésre (hozzáteszem, itt már megkérdeztem, hogy milyen csavar, mert bemegyek egy k@rva csavarboltba és veszek egyet, de azt mondták hogy ez speckó csavar, nemúgyvanaz', és természetesen egy csavar 5k lesz), majd akkor közöltem, hogy az aki elbaszta a csavar menetét, azok ti voltatok. Na akkor kerítettek valami más motorból csavart ingyen és rá 2-3 napra át tudtam venni végül a motort. Vagyis, átvettem, kitolták a szervízből, beindítottam, majd egy métert nem tudtam menni vele, de rá másfél órára már igen :))

    Azt megérteném, ha valamilyen alkatrész nincs raktáron, és idő míg beszerzik. Ezzel kezdtük, hogy amikor befogadták a szervízbe (vagyis hogy kaptam visszajelzést, hogy a trélerestől átvették) akkor megírták, hogy a pozitív kábel a szar, és kb 2 hét lesz mire megjön. 2 hét múlva írtam nekik, hogy mizu van, akkor írták, hogy csúszik a szállítás, ez december eleje volt, na azóta nincs válasz a leveleimre.
    Már megbántam egyébként, hogy nem a győriekhez küldettem el a motort (lett volna rá lehetőségem), csak hát a fenének van kedve 100km-t utazgatni utána a motorért, na meg ők szóltak előre, hogy nagyon el vannak most havazva, minimum egy hónap. Utólag belegondolva, inkább várok náluk a motoromra, mert ők legalább hajlandóak tájékoztatni hogy mi van, meg nem csak a kifogásokat keresik, hanem megcsinálják amit kérek :B

Új hozzászólás Aktív témák