Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .mf

    veterán

    Meg van az új kedvenc "egytankos" köröm:
    Bp (kiindulási pont) - Pomáz - 'kő - Egom-kertváros / 117 - Tát - Bajna - Héreg - Tarján - Tatabánya - Környe - Majk - Csákvár - 811 - 1 - Bp
    ~200 km, kevés sallanggal köt össze 3 jó szakaszt:
    1.) Pomáz - 'kő - Egom szakaszt gondolom nem kell bemutatni - az útminőség olyan, amilyen, de Bp-hez közel van, D-i oldala kellemes kanyargós, É-i oldalán több az erősebb kanyar, Dkőn pedig jó a kilátás.
    2.) Tát, azaz inkább Bajnától Héregig van egy nagyon jó, nemrég felújított szakasz. Bár csak dombság, de ez a szakasz kanyargós, váltakozóan enyhébb és erősebb kanyarok, sok jól belátható.
    Tarjántól lehet
    a.) Tatabánya felé: már nem olyan kanyargós (de így is van egy-két nagyobb) az erdőn keresztül, és az aszfalt is toldozott-foltozott. Rövidebb
    b.) Tata felé: az út eleinte rosszabb, de az erdőben utána szép sima, ámbár fehér aszfalt váltja. Lendületes, enyhe kanyarok, néha-néha egy közepes. Maga a szakasz is hosszabb (és szebb), de utána Tatán és Vértesszőlősön is át kell menni.
    3.) Környe és Oroszlány között félúton van a leágazás Csákvár felé. Ez is pár éve felújított, jó aszfalt, részben erdőn át, utána kicsit tisztásabb részen; több az egyenes, mint a kanyar, a kanyarok is enyhék, lendületesek, néhány kanyarnál megy csak száz alá a mutató.

    TT lájt :))

    Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

Új hozzászólás Aktív témák