Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya123

    őstag

    válasz Cunaja #67026 üzenetére

    Anno, mikor megvettük a szedánt, akkor jöttek páran azzal, hogy júúúj minek ilyen előnytelen autót vettünk, mert hát abban nem tudom elhozni a mosógépet, meg a lapostévét.

    Erre én csak annyit mondtam, hogy őszintén, hányszor vásárolok olyan böhöm nagy cuccokat, pl az emlegetett mosógép, hogy érdekeljen. Konkrétan 8 éven át volt meg az az autó és egyetlen alkalommal volt nagyméretű háztartási gép vásárlás ezalatt. Akkor meg mittudomén 6ezer Ft-ért kihozta a kisteherautó. De sokszor van olyan is, hogy bizonyos ár felett ingyenes az ilyen nagyobb cuccok kiszállítása.

    Az építőanyagokhoz megoldás lehet az utánfutó, ha van vonóhorog. Én agyaltam rajta, hogy szereltetek rá, de megmondom őszintén győzött a rozsdával kapcsolatos paranoiám és nem akarom, hogy esetleg megfelelő felületvédelem nélkül szétfurkálják az alvázat.

    Vonóhorogról jut eszembe, hogy az IS kezelési könyvébe konkrétan szóról szóra ez volt beleírva a vonóhoroggal kapcsolatban: "Az Ön autóját nem arra tervezték, hogy vontasson vele."
    Ezen jót röhögtem, nem volt rossz autó az IS, egy sportszedán de a sport szót azért nagyon-nagyon hunyorogva lehetett rámondani. Nem tudom mire volt a gyártótól ez a nagy arc, azért nem Lamborghini vagy S osztály ez, hogy ciki legyen rajta a kampó. :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák