Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cunaja

    addikt

    válasz Qtya123 #67036 üzenetére

    Jogos. Kérdezték a szalonban, hogy van-e valami probléma? Mondtam nekik, hogy a fényezést eltekintve semmi.
    Ahol járok, egy csomó helyen, belóg a növényzet az útra és kikerülni sem lehet, ha jön szembe valami. Ez pedig ilyenkor, elég szép nyomot húz az autóba. Gondolkoztam én is fólián, de amire foglaltam volna időpontot, jött vagy 3 ilyen bokor és le is rendezte ezt a kérdést. A motorháztetőn is már van egy fehér pont. Egyszóval, eljutottam arra a szintre, hogy nem idegesítem totál fel magam rajta, elfogadom, a tényt.
    A szigeten ahová megyünk, úgyis leharcolt lesz szegény. Lesz olyan hely, ahol a S-Cross is óvatosan menne át, nem a Lamborghini hasú Swift. Lamborghini 110mm Swift 120mm. Majdnem sport autó fektetése van. ;] Tuti, egy két helyen súroló hatás lesz az alján, illetve a kavicsos út, felfelé a hegyre, hihetetlenül lefogja rendezni a fényezést. Ha majd nem bírom nézni, kap egy új fényezést. Az autó használati tárgy. Kellett 1-2 karc a Suzun, hogy ezt megértsem.
    A fóliázás, Szalon - fólia. Ezt így lehetett volna csinálni. Érdemes a Suzukat még újonnan, mert ha az asszony kifesti a körmét, azon vastagabb lakkréteg van, mint az autón. :W
    Valaki navigál ezzel az alkalmazással?
    Egyszerűen, nincs egy tökéletes app. G-Maps, nem jelzi a pillanatnyi sebességet. Waze: Akkor jelzi néha, hogy kanyarodik le, amikor már késő. Sygic: Elég sokszor, furcsal helyeken navigál. Osmand: Tervezéskor, nem foglalkozik a forgalommal. Here Maps: Fapados nekem. Ezeket, mind Android Autó működésre értem. A fent említett profi, tegnap 3x küldött lezárt útvonalra.

    [ Szerkesztve ]

    A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.

Új hozzászólás Aktív témák