Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rolly

    veterán

    válasz Shadowbull #1791 üzenetére

    szerintem is túl van árazva a reális ára a Model Y-nak a Model 3-hoz (ott LR) viszonyítva kb +1 m... ugye a középkategóriás gyártóknál is kb ennyi ugyanazon alapon épített nem suv - suv közötti felár ... De biztos vagyok benne, hogy nem sokára 22-23 m körül lesz majd a Model Y csak addig amíg még ennyiért is veszik ennyiért fogják adni :) .

    Azért az látszik, hogy a nagy Tesla dominanciában elég jól a nyakára jöttek a Teslanak a gyártók... A VW elég sokat bénázott az id sorozattal. De egy alap SR+-hoz képest jó konstrukció az is árban, ahogy a id4 is jó árban van a nála amúgy mindenben jobb Model Y-nal...

    De jönnek a Koreaiak és rárugják az ajtót a többi gyártóra... Mert az Ioniq 5 és EV6 a 800 V-os rendszerrel nagyon jó konstrukció lett. Csak hát ők meg gyártani nem tudnak eleget.

    a BMWnek beérett a hibrid platformja IX3 és i4 amikben minimális kompromisszum van szerintem (kardán alagút) a teljesen elektromos autókhoz képest...

    s szerintem 2022-2023-ben lesz majd még egy meglepetés a PSA háza tájáról is. Mert jön a 308 és 3008 electric ha hasonló árban mint a többi autó id3, id4, ioniq5, ev6 tudják majd gyártani és 75-80as akkut kap akkor megvan a következő autónk :D és ha ezek legördülnek akkor ott az alap jópár másik márkának (Opel, Citröen....)

Új hozzászólás Aktív témák