Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gonger

    senior tag

    válasz #31733248 #24024 üzenetére

    Köszi mindenkinek, eddig nem bántam meg, hogy ezt választottam :-)

    #24029) Reaper nem én lehettem az, nem járok arra.

    Összességében minden rendben, kezdünk összeszokni, nagy előrelépés ez nekem az 50-es után és még csak nem is kell nyeleznem, hogy tempós legyek, így is sokszor hamarabb érek a lámpához, bár igyekszem értelmesen közlekedni, hogy keveset kelljen feleslegesen fékezgetni.
    Apropó fék: a kétcsatornás ABS bitang jó. Viszont felfigyeltem arra, hogy a hátsó féknek lassú tempónál és kis fékerőnél (pl 15-ről 0-ra csökkenő sebességnél, ahol már visszább veszem engedem leheletnyit a kart) csikorgó hangja van. Ha épp csikorog és jobban ráhúzom a kart, akkor a csikorgás megszűnik. De ez tényleg csak épp a megállás előtti fél-egy méteren hallani.
    Azonban ma tologattam a ház előtt, mert helyet kellett csinálni másnak és bukó nélkül így hallom enyhébben hátulról ezt a surlódó hangot.
    Mi lehet? Koszos a fékpofa? Bekerült a tárcsa és a fékpofák közé valami?
    Sztenderen állva, ha álló motornál megforgatom a kereket, mekkora ellenállást kell érezzek?
    Első gondolatom az volt, hogy állandóan befog a hátsó fék, de akkor ezt a gázelvételeknél is észlelnem kellene, illetve gondolom lenne fékszag is rendesen. Nem észleltem, hogy sütne a tárcsa, és ha jól látom a kopásjelzőt(sajnos csak ez egyik oldalit tudtam rendesen fotózni), akkor ebben még bőven van km.
    Kell ezzel foglalkoznom szerintetek?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák