Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz jjeahh #280984 üzenetére

    Azt néztem, hogy a Balatonhoz is két régió kell (Veszprém / Somogy), olyan kreténül van elosztva, gondolom, direkt. A jövő heti kis Balatonkörhör érdekelt volna csak, amúgy annyira nem érdekes, mert ott nem igazán lehet eltévedni.

    Amúgy meg 30€ sem sok a teljes világért, Strava meg megy a levesbe :DDD

    bundyy: én a Nulane Pro-t venném :) A Shimano belépő váltói is működnek persze, de azért egy GRX hajtás más világ. Főleg, ha idővel erősödsz, hamar kinőheted a Clarist, mind élményben, mind fokozatokban. De azért nem venném a lelkemre, ha eladósodnál miatta :D

    Én csak a saját hasonló utamról tudok neked beszámolni, hogy 2,5 éve ugyanott tartottam, ahol te. Újrakeződként egy crosst vettem, legalább ennyi tudásom volt az amúgy szintén ősmontin felnövő agyamhoz képest. Mondjuk azzal lehetett erősödni, meg bizonyára kellett is, mert egyből országútit biztosan nem vettem volna. Ahhoz kellett ez a 2,5 év meg ez a hülye fórum :DDD Egy egyeneskormányos országúti (=fitness) viszont szerintem még kellemes átmenet, és meg is lesz az élmény a sebességgel.

    Speedbike-nál vettem én is a Nature EXC-et. Megrendeltem két méretet, ki is próbáltam mindkettőt, majd elhoztam a legkisebbet persze. De a lényeg, hogy ezt ne hagyd ki. Sárvédő szerelést, meg talán bármi másnak a szerelését viszont nem ajánlott rájuk bízni.

    [ Szerkesztve ]

    Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7 | BF4: DarkArchonHUN

Új hozzászólás Aktív témák