Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz demars #31955 üzenetére

    Ha, ár/érték arányt veszed alapul, akkor szerintem most a Vredestein Sportrac 5 az egyik legjobb vétel, főleg a visszajelzések alapján, én ilyet vettem mindkettőre, abszolút csalódásmentes.

    >>>W!nman*

    Erre pár héttel korábban én is kíváncsi lettem volna. Nagyjából 4 órát qrtam el mire lepucoltam teljesen 4 felnit.
    Első körben a kátránypöttyökkel kezdtem, amolyan házipraktika ha nincs oldószer, h étolajjal be kell kenni. Pár óra múlva valóban könnyebben feljöttek. 01. De egyesével kellett percekig pucolni az összes küllőt, küllőközt h tiszták legyenek, végül nyertem.

    A centírsúlyok ragasztóival kínlódtam én is a legtöbbet. Benzines rongy plusz körömmel vakarás kombó jött be, de beletelt pár órába mire lejött mind.

    Nem muszáj gőgösen ragaszkodni a gyári váltómérethez, guminál persze kevébé számít az esztétkium, de pl. enyémre is 225-ös gumit ír a könyv 17-es felnihez, de annak olyan hasa, oldalfala van, h egyszerűen nem tetszik, így lett inkább egy feszesebb oldalfalú, 205/50R17-es méret.

    DeathAdder

    Ez lesz a 300V ugye? Autoteka-nál teljesen korrekt az ára, Sustina-nál így már csak 4000ft-tal drágább.

    Hm, gondolkodom rajta én is. Csak kérdés, h ha gyárilag ilyen ez a motor (mindenhol írják HR-V kapcsán az olajfogyasztást), akkor vajon van-e értelme egy ilyen prémium olajat kipróbálnom, illetve ha így van megtervezve, nem ártok-e vele, ha egy olyan olajat öntetek bele, amit mondjuk nem fog enni.
    Több olajjal kapcsolatos cikkben olvastam már, h ha egy motor eszi konstans csipegeti az olajat, az nem azt jelenti, h rossz, felújításra szorul, hanem így van megtervezve. Teljes higgadtsággal lehet használni ugyanazzal a legalább 5W40 viszkozitású olajjal, csak értelemszerűen figyelni kell a szintet.
    Mindenesetre kíváncsi leszek a tapasztaltaidra, talán 1-1,5 hónapon belül már tudsz jelezni h eszi-e.

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák