Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sticky35

    tag

    válasz kenguru99 #184972 üzenetére

    Köszönöm mindenkinek a segítséget és a bíztatást.:)

    Az eddigiek alapján én is úgy látom hogy a terepezést el kell felejteni a gravellel, földút még belefér, de már kicsit is technikásabb részen nagyon ellenem van az üléspozíció, az előrehelyezett testsúly és a teleszkóp hiánya. Méghogy nem hat rám a merketing.:D

    Első koskormányos bicajom, de "normál" használat közben már nem érzem bizonytalannak, ma pl egy "másfél" sávos úton, az én oldalamon belógott egy parkoló autó, szemből jött egy tehereautó, aki lehúzódott hogy hagyjon nekem helyet elférni, nem volt gond inteni neki hogy megköszönjem és közben átférjek a kis sávomban amit hagyott (hatalmas teljesítmény:D). De szoknom kell még az tuti hogy minden helyzetben magabiztos legyek, főleg a szűk fordulók aminél azt érzem hogy nem klappol a dolog.

    Csengő mindeképpen kell, még ha nem is lenne kötelező, de itt a Dunakleszi-Vác kerékpárúton létszükséglet (tudom, menjek a 2-esen), de még a kisforgalmú utakon is sokszor úgy csalinkánzak előttem a mamák és kutyasétáltatók hogy mindenképpen kell hogy tudjak jelezni, a "cseng, cseng" kiabálása nem az igazi.

    A peterkeT által linkelt csengő jó lehet, akár így felszerelve:

    Nyúzom még a héten mindenképpen, remélem ráérzek a dologra.:)

Új hozzászólás Aktív témák