Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • itouchfan

    senior tag

    Szükségem lenne egy gyors segítségre, kerékszettet szeretnék venni a Tribanba, hogy a bringa egyértelműen leggyengébb része is normális legyen. Elég nehéz tárcsás, gravelre való, de gyorszáras kerékszettet találni, pláne olcsón, az adapterezéshez (Fulcrumhoz nem igazán találtam) amatőr vagyok ilyen kompatibilitás szempontból, a DT szettek, ahol gyárilag adnak hozzá adaptert, viszont újan a keretemen túl vannak, használtan meg vagy nincs vagy drága.

    Viszont találtam egy ilyen [link] Fulcrum szettet az aprón.
    1.) Ez megfelelő a Tribanba, ugye?
    2.) Megéri megvenni ezt? Igazából a gyári szettel is csak az a bajom hogy kőnehéz, 2300-2400 g (sor, tárcsák és gummák nélkül), ahelyett ez előrelépés lenne biztosan.
    3.) Hogyan tudom ellenőrizni egy használt kerékszettnek az állapotát? Felütés, nyolcas oké, de a csapágyak? Ha ipari csapágyas de mondjuk szét van használva (a képek alapján szépnek tűnik amúgy) de megveszem akkor mit lehet vele csinálni?

    Köszi előre is! :R :R

    „Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”

Új hozzászólás Aktív témák