Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • varsam

    őstag

    Vasárnap idén először elmentünk Wexl trailsre, feleségemmel illetve egy kezdő haverral. Fúú de nagyon jó volt :)
    Első 2 kört én is flowline-on mentem velük, megmutattam nekik, mit hogy merre nagyjából, kis testtartás, bringakezelés kurzussal támogatva. Nagyon élvezték, utána egész nap flow-t mentek mind a ketten, összesen 8 vagy 9 kört. Feleségem két éve még nem mert lemenni ilyen pályán a másik bringájával (Cube Access wls), de amióta megvan az Analog sokkal jobban érzi magát a nyeregben. Az előző egy M-es méret volt, ez most L-es, ez a rendes méret a magasságához meg ugye normális geo. Kapott egy droppert is nemrég, szuper jól használja és kihasználja, nagy találmány ez, na. Egyre magabiztosabb lett, az utolsó körökön már voltak kis mini ugratásai is, amit elsőre nagyon furának és félelmetesnek talált, de nem ilyedt meg.
    Én a 3. körtől csak a jump line-on mentem. Eddig én sem mertem nagyokat ugrani, itthon ami rendes ugró az mind dupla és azoktól féltem. Itt nem, itt minden asztalos, ha rövidebb lesz nincs semmi gond, lehet gyakorolni, próbálgatni majd körről körre növelni a tempót és ezzel a levegőben töltött időt. Nem gondoltam volna, hogy ennyire jól fog menni, ennyire jól fogom érezni magam rajta és nem csak egy szenvedés lesz az egész. Nagyon sokat lehet fejlődni 1 nap alatt is, sokadig kör után már szépen toltam-húztam a bringát a levegőben hogy úgy érkezzek ahogy kell, az induló dropokról is tök simán érkeztem, húzva a hátsó kereket. Másik nyomon nem is mentem, singletrail van itt helyben is bőven, ezt akartam gyakorolni és de jó volt :)
    Egy élmény volt az egész nap mindhármunknak, sok fejlődéssel, szóval úgy néz ki, most hétvégén is megyünk vissza ha jó idő lesz, reméljük.

    Esetleg melyik másik parkot tudjátok ajánlani, ahol van kezdőknek szánt flowtrail is, illetve ilyen hasonló jellegű jumpline, ahol asztalos ugrók vannak szép számmal? Semmering esetleg? Kőszegről ezek nincsenek messze...

Új hozzászólás Aktív témák