Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .mf

    veterán

    Rengeteg ismerősömnek lopták már el bringáját, 15 városi tekerés alatt eddig még megúsztam, de most én kerültem sorra.
    Napkeltére feltekertem a Halászbástyához, "csak egy gyors kör", gondoltam, ezért a nagy U-lakatot se vittem, vasárnap hajnal 5-kor ki lenne fent, kihalt a tér... Felmentem a bástyára, lőttem pár képet, visszanézek, bringa még ott, vártam pár percet, hogy kibújik-e még kicsit a Nap, lövök még pár képet, megint visszanézek, és bringa már nincs ott.
    "Szerencsére" csak a 24~25 éve vett városi lótifuti monti, nem nagy érték, de akkor is bosszantó, meg azért már sok emlék kötődik hozzá. 1. ker. kapitányságra bementem, de pont az a térfigyelő kamera épp meghibásodott, és most Tour de Hongrie mellett nincs szabad kapacitás, emailben küldjem el.
    Ha valakinek szembejön, szóljon plíz, nem sok ilyen futkorászik: ős-Gepida Alboin (még Olimpia vázas), különös ismertetőjegyek: elől még az eredeti szimplafalú Beretta felni, hátul nemrég cserélt duplafalú; tükör kormány alá hajtva; világoskék bringa-mintás csengő; korához képest még szép a festés, de van pár leverődés bal támvillán és alsócsőn pedál-magasságban; lifegő sárvédő-toldat.

    Na de ha már így alakult, meg amúgy is terveztem egy új bringát... milyen bringát vegyek? Ez volt a városi napi közlekedős, és épp terveztem a következő hetekben, amint jobb idő lesz, felcuccolni egy kis vadkempinges bringatúrára. Trekking adná magát - a(z aszfaltos) túrázás részét biztosan, remélem jobban is lehet vele haladni; azonban ezzel nem csak aszfalton mentem, időnként feltekertem Prédire és hasonló helyekre, egyszer Kevélyre is (oké, a végén felfelé meg lefelé a neccesebb részeken sétáltam vele). Egy gravel persze jó lenne, és mehetne a bikepacking, csak épp pár hete buktam a nyárra tervezett munkát és vele az éves bevétel nagyját (szegény embert az ág is húzza), így kevés pénzből kell kihozni, remélem 100k körül sikerül valami használható használtat kifogni.

    Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

Új hozzászólás Aktív témák