Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jjeahh

    nagyúr

    válasz MPowerPH #284958 üzenetére

    Az a gond, hogy én sosem próbálom lehúzni az összes nagy márkát és dicsőíteni az összes kínait, amivel általában vádoltok engem, szal azt sem értem soha, hogy miért kell nekem folyton bizonyítgatni, hogy "a kínai szar". Nem értem miért kell mindíg ennyire általánosítanotok és miért veszitek egy kalap alá az összeset, miért itélkeztek ilyen elfogultan, nem lenne jobb mindenkinek, ha vakon lesz*rozás, vagy akár dicsőítés helyett inkább megpróbálnátok utánnanézni a dolgoknak? Az igazamat bizonyítja és egyben vicces is az is, hogy a törött lábú csókás Velobuild-os videódat, amivel "támadsz", én linkeltem először, gondolom nálam klikkeltél rá te is anno :U . Az is vicces, hogy ha két videóban bemutatják, hogy a Cannondale minősége vacak, annak nem szabad hinni, de ha egy legolcsóbb noname kínai váz törik, annak igen, miközben nem tudjuk hogyan törte el a vázat, mi történt valójában és ez semmit nem árul el arról, hogy egy komolyabb kínai márka milyen minőséget képvisel. De nyugodtan általánosíts, nekem aztán mindegy, te bajod végülis.

    #284962 mauimagic: Ezért írtam, hogy "látszólag" független, ahogy azt te is bemásoltad és nem azt, hogy biztosan független. Láttad a mapdec-es videókat? Nem kizárt, hogy szponzorált tartalom amit nyom, de mégis miért fizetne neki bármelyik gyártó azért, hogy megmutassa mennyire gagyi a csapágyház, vagy a dropout? Én sem hiszem el 100%-ban amit látok, csak arra próbálok kilyukadni, hogy ha már valamennyire hinni kell valaminek, nekem egy olyan videó, amiben nyíltan mutatják a vázak hibáit, hihetőbbnek tűnik, mint a merketing blamák. Persze bármilyen tartalmat nyom, a nézettséggel pénzt keres, de hát fura lenne, ha aprópénzért kitalálná, hogy a Cannondale váz kormánycsapágy háza szar :F . Én egyetértek veled amúgy, ami a youtubereket illeti.

    "Többször leírtam már, hogy nincs bajom a kínai cuccokkal"

    Igen, többször írtad, mégis állandóan "kínai csodázol", ez az ami engem bosszant, hogy ezzel te is általánosítasz.

    #284993 Fall-N: igen, a gari... :( . Német webshopoknál hogy megy ez amúgy? Mert nekem többé eszemben sincs itthonról bringát venni.

    [ Szerkesztve ]

    Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák