Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Blizzardking

    őstag

    válasz #90933760 #4033 üzenetére

    Igen, nagyjából én is így tudom. Volt ez itt téma, hogy régebbi lapok (Abit pl) tudtak fordulatszámra lekapcsolni. A maiakból ez kimaradt. Nekem Sabertooth lapom van, ami képes üzenetet bedobni ha lelassul a venti/szivattyú, de leállítani csak túlmelegedésnél tud. Legalábbis én nem találtam benne olyat, hogy fordulat alapján lelője kényszerítetten a gépet. Az Aida módszer nem rossz, de ha megfagy a gépezet (ami akadozó hűtésnél sanszos) akkor az se fogja leállítani.
    Léghűtésnél egy komolyabb bordával passzívban is elmegy pár percig, de ahogy látom vizezve komoly feszültség emeléses tuningokat szoktak errefelé csinálni. Az érdekelt, hogy mennyi tehetetlensége van egy vizes rendszernek a levegőshöz képest ha gixer van. Ha jól tudom (javítsatok ha tévedek), víznél az áramlás megszűnésekor nagyon gyorsan game over van.
    Kérdem mindenkitől, Nektek az alaplapjaitok tudnak fordulatszámra lekapcsolni..? És nem izgultok emiatt..? :B Engem megnyugtat az a b@szomány hűtőborda ami ott figyel. Nem cukkolásnak szánom, tudom hogy király a víz, egyszer talán nekem is lesz... peace :R

    "Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."

Új hozzászólás Aktív témák