Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chrys_

    addikt

    válasz Chrys_ #31741 üzenetére

    Még mindig ezzel az elázott ASUS R9 290X DC2 OC kártyával küzdök. Az AlphaCool kicserélte a hűtőbordán a hűtőkört, den nem ám elismerve a hibát, hanem "jófejségből". A videokártya hibájára (véletlenszerűen a monitorok stand-by állapotra váltanak ( minden kimenet egyszerre, teszt lent, bár ott egyesével csatlakoztatva ) ) pedig azt mondják, az nem lehet víztől :W
    Az Aquatuning mint szállító persze ilyenkor még nem nagyon tud mit csinálni. Most az ASUS-nál van az ügy, elvileg meg tudják majd mondani, hogy a hibát okozhatja-e víz (amit persze 100% az okozott). Egyelőre csak e-mailt küldtem, amit a hotline-s tanácsolt, szerinte majd utána a kártyát is be kell küldenem nekik.

    Kép_1
    Kép_2
    Kép_3
    Kép_4
    Kép_5
    Kép_6
    Kép_7
    Kép_8
    Kép_9
    Kép_10

    Tesztek eredeti állapotban (léghűtés visszaszerelve) (mindig csak az adott kábel csatlakoztatva, a monitor stand-by állapotba megy; a nem csatlakoztatott bemenetek esetén van az a kis mozgó kép a monitorokon):

    DP teszt (bal oldali monitor)
    HDMI teszt_1 (jobb oldali monitor)
    HDMI teszt_2. Ennél csak a video végén, 3D alatt lépett fel a hiba. Itt a ventiket is hallani, amik csak a hiba fellépésekor pörögnek fel, akkor viszont talán rögtön 100%-ra.

    Nagyon úgy néz ki, hogy az AlphaCool bekaphatja, én a büdös életben nem veszek tőlük semmit többé.

Új hozzászólás Aktív témák