Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsírkrétamen

    senior tag

    válasz TESCO-Zsömle #83003 üzenetére

    Oké, nyugodj meg :DDD Nem kell D5, az enyém is működik még és el is fogom rakni, hátha visszaváltok még pc-re.

    KAMELOT: Fogalmam sincs mi lehet az oka, tippelgetek. EK fitting volt, 13/10mm-es Alphacool csővel, a cpu-gpu összekötő csőnél volt a dolog, valszeg a cpu blokkon lévő fitting lazulhatott le. Törés nem volt a csőben, meg sehol se.
    Az összes fitting ilyen benne, magát a csövet és a fittingeket is évek óta használtam (korábban), de mondjuk nem is minden fitting volt vacsi új. A gumugyűrűket nyilván megnéztem építéskor, nem voltak szakadva-deformálva.

    Csavez: Azért rakom off-ba, mert erősen alulméretezett volt (anno írtam is ide és le is lettem hurrogva) és igazából tanulni se lehet ebből, mint szomorú eset írtam csak le, vagy mert hogy az áramot nem vezető lötyi nagyon is vezeti az áramot. Lehet lelazult valami idővel, bár akkor meg érdekes hogy most miért nem csöpög....a 200ml-es tartályból 100ml folyadék mondjuk el is tünt az 5 hónap alatt, ennek mondjuk nyomait nem véltem felfedezni sehol, lehet a fittingnél korábban is volt mikroszivárgás.
    Ez a rendszer lekapcsolás jó dolog, ehhez mondjuk kell e hőmérséklet érzékelő, és pl bios-ba be tudod állítani? Ezt tudják az újabb lapok alapból?
    (tényleg az kimaradt, hogy a vízhőfokot is csak onnan tudtam, hogy egy ilyen radiátor került bele, aztán hogy ez mennyire mér jól az kérdéses)
    U.i: Találtam képet! Nem volt teljesen csurig töltve.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák