Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Declare

    őstag

    válasz B-L-A-C-K #137317 üzenetére

    Nem ertem igazan miert kell ilyen sertödött hangnembe atmenni. Nem irtam sem azt, hogy hülye vagy, sem azt, hogy csak sz@rt lehet kapni ennyiert, vagy hogy tuti megszivod.... :)

    Annyit irtam csak, hogy rövid idöre, athidalo megoldasnak keresel egy autot, ha jol tudom, amire nem szeretnel sokat költeni a vasarlaskor sem es kesöbb a fenntartasnal sem. Erre irtam a velemenyemet (sok hasonloval egyetemben), hogy én ebben az esetben egy 1,6 / 1,8 astra H vagy hasonlo kategoriat vennek, ami egyszerü konstrukcio, de azert biztonsagos es kulturalt auto (azaz nem valami 20 eves kombi 100 ezerert 0 csillagos törestesztel).

    Persze, hogy jobb es szebb egy dizel passat, es meg jobb es szebb az a 7er bmw amit linkeltem, de nem veletlen annyi az ara, amennyi...minnel magasabb kategoriat nezel annal nagyobb lesz a riziko, hogy beszivod es a "beszivas összege" is annal nagyobb lehet. Persze porul jarhatsz az 1,6 H astraval is, meg kifoghatsz egy hibatlan 2.0 dizel passatot is....csak az eselyek azert nem ugyan azok :)

    Ha mondjuk azt mondanad, hogy hosszutavra keresel, kenyelmes, nagy csaladi utazo autot es tetszik a passat....az tök jo....picit magasabb arsavban talan, rakalkulalva meg azert jo par 100 ezret a dizel nyügök rendbetetelere es lehet egy faja auto akkor....de rövid idöre, athidalo megoldaskent én biztos nem rizikoznek egy ilyen passattal....

    De mint irtam ez sajat velemeny es ezert irtam le...erre van ez a forum ;) ha bitpork forumtars itt lenne, tuti leirna, hogy hülye vagyok, egyszer elünk, olyan autot kell venni amit imadunk es Te is hülye vagy, nem sz@ros passat kell, hanem minimum A6 Allroad, vagy 7 er, mert abbol is lehet venni jot....es neki is igaza lenne :))

    (#137327) kornelka "Mondjuk ez tudja a 9-et is" ha még a potkereket is kivenned, akkor .... ;] :P :D :R

    (#137329) haddent 1 evvel Ö pont ki is eggyezne, ha jol tudom, annyi idöre szeretne csak kb :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák