Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • GabN73

    addikt

    válasz Wiz Khalifa #142653 üzenetére

    "Ha 50 éves lesz az Integra akkora mikorra megvehetném, és a 0-ról kell felépítenem akkor annyi lesz de akkor is fogok venni egy olyat és akkor is inkább az mint a mostani modern kocsik. Nem tudom hogy most ez nektek sértő-e de nekem nem tetszenek a modern kocsik. Vagy leragadtam a retróban vagy nem tudom de nekem mindig a régebbi kocsik jöttek be. Bármelyikről is legyen szó. :)"

    Hehe. Szabad megkérdeznem, hogy mennyi "modern" autót vezettél idáig? Persze, tudom hogy a régi szívó, meg mechanikus gépek az igazi királyak (szerintem is), de napi használatkor majd rájössz, hogy banyek de jó lenne az a k*rva szervó, azokaf*szok alig hagytak helyet, de bemilizem a tolatókamera segítségével. De jó, hogy nem durran be minden nap a bal vádlim a napi dugóban, köszönöm automata váltó (a jobb gépekben már 8 sebis fokozatmentes van pillangóval, szóval az is nagy fun tud lenni), köszönöm klíma, hogy nem robban le a fejem az 50 fokos melegben nyáron, és a tempomatnak is köszönöm, hogy ha elindulunk a horvát tengerpart felé, akkor magától teszi a dolgát (adaptív ftw), nekem meg csak a fotel kényelmét kell elviselnem.

    Szóval nem rosszak a modern kocsik, csak a kényelmedet szeretnék szolgálni, könnyebbé tenni a vezetést.

    Persze, nincs ezzel gond, mindenki volt fiatal, csak mindenki máshogy vergődik át ezen az életszakaszon. :D (emlékszem 10 éves koromban én is vettem tuning&stereo újságokat, aztán gyorsan kinőttem, megtanultam, hogy a motor-futómű-tapasztalat az igazán jó kombó, és nem a +200kg műanyag meg a csilivili ;) )

    Oké hogy Integrát akarsz, de azt majd inkább csak második kocsinak vedd, főleg ha tényleg 50 évesen akarod megvenni ;)

    800k-s autóra meg hitelt felvenni maga a legnagyobb hülyeség, többiek már leírták....

Új hozzászólás Aktív témák