Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • batai15

    félisten

    Látom megy a diskurzus keményen, igazatok van, én is rá jöttem a suzukimmal hogy attól még suzuki,es fölösleges többet költeni rá mint amit ér,pl tuning.
    Meg lehet csinálni az enyémet is szépre ,(2001) de ahhoz a kocsi árát kellene rá hajitani, és az értéket figyelembe véve meg magát a típust fölösleges. Így van ez a thaliaval is. Gyűjtsön jobbra ,egy komolyabbra aminek van már értelme ültetni ,de azt is szakszerűen nem vágott rugoval.

    A hitel miért gond ?persze ha tudja az ember fizetni ? Nem néztem a kommenteket mindet,de dolgozik v nem ? Kövi kocsimat én is így szeretném venni 500kp+500hitel. Vagy 3 éves futammal.

    Egyenként audi a4 b5 1.9 tdit érdemes lenne venni ? Vagy. Esetleg egy erősebb 1.6 körüli benzin gázos kocsit ?Ismerősnek van b5 a4, és azt mondja hogy ezek nem rohadnak ha sérülés mentesek, és a egy olaj csere is pl nem sollal drágább mint a suzukie. Nyilván egy kuplung nem 30, hanem több,de más kategória is. Mit mondtok ? Cakk pakk át írás, nagyszervizzel ki lehetne fogni olyan a4et amivel utána jó darabig nem lenne gond ha minden jól megy ?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák