Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • aero.

    veterán

    LOGOUT blog

    válasz Wiz Khalifa #142695 üzenetére

    Kifogtál egy elhanyagolt példányt, ennyi történt. Ezek olyan dolgok, pl. lambdaszonda vagy lengéscsillapító, hogy az autó korában benne van, bármikor esedékes lehet a csere. Főleg, ha a cseréjét számlávál nem tudták neked igazolni vételkor. Naivság minimum +200k tartalék nélkül autót venni.

    Én az első autómra (2 hónap híján 2 éve vettem, még meg van most is) eddig kb. 0,9-1 milliót költöttem, nem emlékszem pontosan, a doksit meg nem tudom megnyitni most. 18 éves, megvannak a nyűgjei, szokszor javítok egyet és előjön más. Az idő vasfoga is megteszi a hatását, de mikor jó az autó, akkor kárpótol érte. :))

    A Mercit augusztusban vettem, cseréltem olajat, hűtővizet, szíjat, fizettem, eljöttem a szerelőtől majd beszart a fűtőventi. Most lehetek rá ideges, mert mindig ad valami melót, pont nálam szart be, szarazélet stb., de idős már, nem élhetek úgy, hogy sosem fog elromlani. Megveszem aztán kicserélem, ennyi. Ja meg ez a szar havi 50 ezrembe kerül csak a biztosító felé, és még bele se ültem. :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák