Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kelly416

    veterán

    válasz Qru #148672 üzenetére

    Gány, az biztos. Ha tetszik az eredmény, szerintem a leváltóján is megcsináltatom majd.

    lenko:
    Így nem annyira nehéz autót tisztán tartani. De akkor vehetnél kétülésest is akár, és az nagyobb élmény, nem?

    Qru:
    Pont a saját képeimen? De ciki. :DDD

    focvis:
    Nem, nem egy "újszerű" állapot. Olyan, mint ami kiszolgálja a családot. De azt derekasan teszi. Sajnálom is kicsit, de ha minden jól megy, szűkös lesz nemsokára. Jövőre lenne jó túl adni rajta, de most van még egy év műszaki, meghirdetem, aztán ha nem viszik el, legalább nem másnak ajándékba csináltattam meg ezt a tisztítást. Tényleg nagyon kíváncsi vagyok, hogy ahhoz képest, amit én is meg tudok csinálni, mennyivel nyújtanak többet.
    Amúgy nincs egy napom erre, sőt, igazából ha ennyiért vehetnék napokat, lehet, még vennék is párat. :DDD De komolyra fordítva, tényleg nincs egy napom ilyenre, meg amikor esetleg van időm és affinitásom is, akkor is beesik valaki, közbejön valami, ha más nem, el kezd szakadni.
    A külső mosás és a külső műanyagok leápolása tényleg smafu, azt én is simán megcsinálom bármikor, a kárpit tisztítása az, ami nagyon megérné nekem, ha tényleg olyan jól sikerül, mint mondta a srác. És miért ne sikerülne? Mégiscsak ő van a szakmában tízen éve, tán csak nem ígér olyant, ami első pillanatra látszik, hogy sikerült-e vagy nem, és még fizetés előtt bele tudok kötni...

Új hozzászólás Aktív témák