Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Declare

    őstag

    válasz _adaml21_ #170658 üzenetére

    Jaaaaa.

    Hat nem tudom ez ilyen parttalan, alaptalan vita lenne, hogy ha most a vw a kifuto modellböl az ev vegi idöszakban egy roszabb eladasokat produkalo ev utan.....

    En tovabbra is azt gondolom, hogy ugyan azert az arert egy jobban felszerelt mazdat kapsz. Anyag hasznalatban nem mondanek roszabb minöseget, illetve ha Magyarorszagot nezed, ahol a többseg retteg a turbotol, akkor hasznalteladaskor kesöbb ez is a mazda mellett szolhat.

    Nekem van olyan ismerösöm, akik most vettek egy mazda 3 at, ujonan ilyen 6-7 milla körül. Ök azt mondtak, hogy gondtalanul szeretnek hasznalni 10 evig, nincsenek nagy igenyeik, minden megfelel benne es a szivo kis benzinmotor is tökeletes nekik (eddig szivo 1.2 10 eves skoda fabiajuk volt). Erre jobb esely van egy szivo benzinnel, mint egy turbossal es kesöbb ha el kell adni, akkor is a szivo benzin jobban eladhato lehet.

    Igazabol tökre azt tudom mondani, hogy nem baromsag, ahogy gondolkodnak....ettöl függetlenül 10 eves idötavban tervezni szerintem vicces :) de nem vagyunk egyformak.

    #turbopara :) de letezö dolog.

Új hozzászólás Aktív témák