Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sagesz93

    addikt

    válasz BigBlackDog #172342 üzenetére

    Főnököm a Baleno felé tendál, hisz az egy zsír új autó, fenntartásilag zéró költsége van, és mivel ez az autó nem igazán látna el céges feladatokat (nem kell vele ingázni , messzire menni stb.), futna nálam évi 12-15 ezret. Valószínű így jó pár évig a kötelezőkön kívül semmit sem kérne az autó.
    Amit én fel tudtam hozni ez "ellen" (rossz így leírni, mert a balenoval semmi bajom, de 1 hónapos kisbabával most úgy érzem, szükséges a minél nagyobb hely), és a főnököm is lát benne rációt, az a honda jazz, kia ceed és i30. Én nagyon nyomom a tipot, főleg a kombit, mert az ár/érték/hely arányban a legjobb kombináció volna, de ő nehezen emészti meg az "olasz" hátteret. (csupán a pénzügyi dolgok miatt - rossz értéktartás -, a márkával amúgy nincs baja).

    Tehát igazából én is tudom, hogy a balenonak ilyesfajta "céges" autóként nincs igazán ellenfele, plusz ha én pár év múlva megvenném a családba az autót, valószínű utána még évekig hibamentesen szolgálna, max az én kényelmi, méretbeli dolgaim megugrásához kéne a többi típus - amiknél bizonytalanabb a több évre tervezés, hisz eleve -3 évvel indulnak.

Új hozzászólás Aktív témák