Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lacko32

    tag

    válasz nesa #194613 üzenetére

    Egyelőre nálunk nem opció, hogy anya elöl üljön. Kisfiam egy éves, igényli a játékokat, amiket el is dobál, vele együtt anyát vagy engem tűr meg maga mellett, és igényli is. Anya pedig felveszi a játékokat, takarót, akármit. Ahogy ha innia kell, ennie, akkor az menet közben is mehet. Ha meg kéne álljak minden esetben, az nem opció, főleg, ha sietősebb a story. Egy csecsemővel pedig még jobban fordul a kocka (majd).

    A lényeg a lényeg, a legésszerűbb két gyerekhez, sok pakkhoz az egyterű. Ez tiszta sor.

    De akkor bekanyarodok a péniszerdőbe, teligázt nyomok, és jön a mizéria, melyik az a gyártó terméke, ami belefér a költségvetésbe, gond mentes (értsd, motor nyűgök, turbo problémák) , és kiszolgál egy négytagú családot.

    S-Max tippnek kiváló, ahogy a Zafira Tourer is.
    Hozzáteszem, ez az autó másodikként fog szolgálni. Amennyit menni fog, az max évi 10e km. Oda nem hinném,hogy dízel kell. Kettőstömegű,kuplung, részecskeszűrő fájó gyenge pontok. Mondjuk van olyan benzines is, amiben van, persze ennek utána kell menjek. (Mármint kettős tömegű)

    [ Szerkesztve ]

    Isten egyik prototípusa vagyok, egy csodálatos mutánsa egy olyan valaminek, amit soha nem akartak kipróbálni sorozatgyártásban. Túl bizarr, hogy éljek, túl ritka, hogy meghaljak.

Új hozzászólás Aktív témák