Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz Veron #196612 üzenetére

    Egy ideje olvaslak már...
    Megkérdezhetem melyiket vezetted már, melyik motorral (mármint hogy a kinézett motorral)? Ha nem volt meg mind(lehetőleg szar úton is vezetve), hagy addig az excelt egy darabig, mert jellemzően q..a. felülírja az egészet. Alapból is 14 soron keresztül sorolnám a szempontokat; de ettől megkímélek mindenkit.
    Sőt, próbálj olyan változatot, ami minél közelebb van ahhoz amit keresel, másik hajtáslánc kerék fedélzeti rendszer egész különböző lehet manapság!
    Adac, ridc méréseket is néztem, ezer tesztet, hogy minél jobban körül tudjam határolni mi jöhet szóba, de akkor is hogy milyen benne ülni (hosszútávon), vezetni, mennyire idegesít, stb, máshogy nem derül ki.
    Klímát, kazánt, hűtőt lehet így venni, autót nem. Mármint olyannak, aki valamennyire szeret (és tud) vezetni, szereti a műszaki cuccokat. Ha nincs ilyen, akkor szerencsés vagy ebből a szempontból, könnyebb az életed.
    :R

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ:új Bryton Gardia radar 32k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák