Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pinnacle

    nagyúr

    válasz BigBlackDog #206604 üzenetére

    Azt mondták, hogy 1.8M-ra értékelte a biztosító az autót. Pótszemle még nem volt, de szerintük akkor sem adnának több pénzt. 549k az alkatrész, 594k a munka.Ebbe nem fér bele a gumi+alufelni. Azt mondták nagyon felmentek az alkatrészek. Tényleg 48,4k egy jobb első ajtó tömítés, 70k a jobb első ajtó? Ezt cserélni kell, a jobb hátsó maradhat. Felhívom majd a biztosítót, hogy pótszemle után lehet több a kártérítés, illetve mennyit kapnék ha nem kérek javítást. Illetve azt is megtudom ha Cascora kérem a javítást, ott mennyi a plafon.Erről tudtok valamit, tényleg nagyobb összeg lehet, amit majd az önrésszel együtt behajtanak a vétkes fél biztosítóján?
    Kérdeztem milyen autót vegyek helyette, azt mondták, mivel ez valós 118.000 km-es autót, lehet nem kapok jobbat helyette.
    Azt mondták ilyen felnit sehol sem találnak. Pedig ez nem valami különleges, ez volt a gyári. Nem tudom, hogy tényleg cserélni kell. Azt mondták ha szálszakadás lenen az látszódna, a felnit meg kell vizsgálni. Ilyen sérülés van rajta. Mondjuk az tényleg szívás, ha nem találok iylen felnit, akkor vagy veszek 4 újat vagy inkább 4 lemez felnit.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák