Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • f4lcon

    őstag

    rugóztunk itt egy sort pár héttel korábban, hogy milyen autót vegyünk a feleségemnek, aki nem óhajt fekete, ezüst és néhány kivételtől eltekintve fehér színű autót venni, de az legyen SUV és 2015-nél fiatalabb
    nos a saga tovább folyt a háttérben, de kezdem látni az alagút végén a fényt :D
    úgy tűnik az M szegmens (ezt találtam, innen van: [link] ) azaz a nagyjából 4,4 - 4,6m közötti autók közül fogunk válogatni, kiszűrve a Vitarát, a CX-3-at, a T-Roc-ot és még párat.
    amik benn maradtak a rostán, és vannak színesben a következő modellek:
    - faceliftes kettes Kuga (példa)
    - mk1 facelift Mazda CX-5 (példa) bár ebből inkább a 2.0i kellene, most nincs pirosban, de szokott lenni. azért facelift, mert abban már MZD van, amit lehet Carplay-re okosítani.
    - mk2 Mazda CX-5 (példa) bár itt a piros ÉS benzines az nem nagyon van 7,5m alatt, szóval SOK megkötést kell tenni, de a forma szép, az autó modern, szóval talán átcsúszna fehérben, fekete tetővel
    - faceliftes Kia Sportage (példa) de a turbós T-GDi motorral, nem a szívó benzinessel, és inkább a homok-bézs-arany színben, vagy világoskékben
    - esetleg mindegyiknél nagyobbat nyújtózkodva Toyota Rav-4 (példa) 2.5i hybrid (ebből lenne 2.0i benzines, de annyira nem tetszik neki az autó, hogy szívó benzinesként megvegyük, de ha hibrid, akkor a hibridség felül írja a kevésbé tetszést, remélem követhető ;) )

    kérdés:
    a szívó benzinesek és a hibrid Toyota nyilván örök, mint a nyomorúság, de mennyire nézegessük a turbós Ford/Kia duót, ha éves <5.000 km a használat, és annak nagy része ovijárat?
    szerk: 4 évig maradna, utána fixen csere, akkor vetem le a céges lízingelt NX350h-t, ez gondolom árnyalja a költségeket (mi az, amit addig mindenképp meg kell csinálni egy adott modellen addigra)
    illetve szerk2: nekem nagyon tetszik az X1-es BMW, abból viszont nincs itthon benzines szinte sose, szabad 218d sDrive-ot venni? ez is a leégős motor?

    [ Szerkesztve ]

    “The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell

Új hozzászólás Aktív témák