Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rhino666

    őstag

    válasz giigz #47390 üzenetére

    Havonta kijön a KGFB + balesetbiztosítás + teljesítményadó + műszaki max 4k-ból, de kisebb esetén 3,5k-ból is, kiszámoltam. Még egy S80-as kötelezője is kevesebb 55k-nál (konkrétan 45k baleseti adóval együtt), szóval innentől kezdve az egész kalkuláció nagyon nem stimmel.

    Igenis számít havi 2k üzemanyagra, mert akkor 3-8k maradna arra ha "valami van" és ha az 5-10k szerintetek ennyire röhejes akkor feltételezem a 3-8k méginkább.

    Szerintem az asszonyt sem az fogja érdekelni, hogy csajozós a verda vagy sem, sokkal inkább az neki is a fontos, hogy kényelmes, tágas és szuperbiztonságos legyen, na meg a gyerekülés. Másrészt meg nem érdekel igazán számít más véleménye, felőlem az röhög ki, aki akar (itt is kiröhögtek az imént az elvárásaim miatt, persze taxizni olcsóbb lenne, grat az ép gondolatmenethez...), de ha én egy kisebb vagyont fektetek egy autóba, akkor igenis elvárom, hogy kényelmes, biztonságos, megbízható és alacsony fenntartású legyen, különben nem veszek kocsit. Suzukit 300k-ból is vehetnék, sőt, Ford Escort is van 200k-ért, vagy akár egy nyamvadt 120-as Skoda 100k-ért. Ennek az árnak tízszereséért vagy számomra/számunkra tökéletes autót fogok venni, vagy megmarad a pénzem jópár havi buszbérletre előre és kész.

    Swift/Clio/Punto/Yaris: Nem férünk el benne, főleg nem ha majd gyerekülést is kell bele tenni. Ezeket 50 kilós nőknek találták ki, nem 100 kilós állatoknak.

    Rich enough to buy an iPhone, smart enough to not buy one.

Új hozzászólás Aktív témák