Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FerNandor

    őstag

    válasz blt.62 #47954 üzenetére

    szia, köszönöm, hogy írtál!
    Ez vajon még mindig így lehet a kutakkal, hogy ennyivel kevesebbet adnak, meg így lehet játszani a töltés sebességével? A Skodás cikkben (amikor 45 liter helyett jóval 50 fölött tankoltak a kutasok) mentek az ominózus Avia kútra és 20 liter 19,9 körül lett azt hiszem pontosan.. de ez mondjuk akkor érdekes, ha mennek ellenörizni és elötte bejelentik-e, hogy "kedden jövünk" vagy egyszer csak megjelennek. mert, ha bejelentik, annak nem sok értelme van, ha még mindig ennyire tudják manipulálni a rendszert..

    Gondoltam én is, hogy ez a kattanás nem pontos, meg, hogy mi alapján müködik, még azt se sikerült kideríteni, föleg ezért is gondolom, hogy nem pontos. De annyira nem is érdekel, így éppen ezért nem is mérnék fogyasztást. Jobban hiszek a fedélzeti computernek, mint a kattanásnak. Mentem már felvillanásig teletank után és nem tünt fel, hogy csal. Elözö autónál sem.

    Majd úgy is tankolok kannába benzint is, meg majd valamikor gázolajat is. kéne valami jó méröedény, amivel utána le tudnám mérni pontosan..

    "A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."

Új hozzászólás Aktív témák