Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz Dany007 #48673 üzenetére

    A fóka is fent húz, olyan 4000 körül kezd vicsorogni, ilyen a motor természete. Cserébe viszonylag takarékos, mert hosszú az áttétel, alacsony fordulaton utazol vele. Ehhez sem értek, lehet a szívómotor, lehet a váltóáttétel.

    Engem mondjuk pont nem izgat, szeretem a 2000-2500 körüli utazófordulatot az olyan laza krúzin', csend van, meg szeretet és az embereknek jóakarat, és ha szeretnék valami kezdeni egy helyzettel, és sietni kell, akkor visszaegy vagy visszakettő. Ezzel a váltóval nem probléma, oda megy ahova rakom kérdés-nyavalygás nélkül. Egyből meglódul, gyorsan befejezem a manővert, és mehet vissza nagypapafokozatba. Nyugodtan lehet pörgetni akár 5500 fölé (felesleges 4500-5000 körül van a teljesítménymaximum ha jól emlékszem) semmi baja nem lesz, ennyi, fent húz. Fogyasztáson nem látszik meg, mert amit vesztek a réven, nyerem a vámon. Nem szaggatja fel az aszfaltot, de az állampolgári értelemben vett lendületes és biztonságos közlekedéshez elegendő. Ez persze benzines, így tessék értékelni.

    Nem dícsérem, nem überautó ez sem, egyáltalán nem, csak leírtam a tapasztalataimat. Ettől még 2500 körül is simán lódul ha kell neki, városba elég, de nem ott kezdek el előzni a főúton.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák