Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dany007

    veterán

    válasz Dr.Zoo #57377 üzenetére

    Ejha, szép kis történet!
    Az elején elhűlve olvastam a történetet. Durva a szervizkönyves móka is. Most olvastam, hogy óravisszatekerésért már börtönbe is lehet kerülni.

    De azért meglepő, hogy a szervizesek nem jöttek rá a megoldásra. Azt hinné az ember, hogy aki képes komplett auto-váltót cserélni meg javítgatni, annak már van annyi tapasztalata, hogy gondoljon a nyomásra.

    A végén viszont hangosan felnevettem a telibevert résznél! :D Szóval így talán pozitív véget ért a történet.
    Ja és mázli, hogy volt céges SLK-d tudtál mivel Tescoba járni! :DDD

    Egyébként ez a kálvária egy manuál váltóval nem történhet meg?
    Apám Audi 100-assal szívott még a 90-es évek közepén. Még nagyon gyerek voltam, de emlékszem mindig keltett 6-kor hogy segítsek betolni az autót, télen. Hengerfejes lett... Több százezret költött rá akkoriban... Utána visszatért a Ford-hoz és azóta minden rendben. : )

    Amúgy az én kedvem továbbra sincs elvéve magától az automata váltótól. Csupán annyi, hogy ha nem tudom biztosra ellenőriztetni akkor k..va nagy lutri az egész.
    Meg amúgyis kezdek fosni az autóvásárlástól egy kicsit. Valami szakit szereznem kell majd akkorra magam mellé. Ugye, ahogy Defranco kollega szokta mondani, tuti visszatekert órás, tk-ra törött motorhibás, rohadó mindegyik amit ráadásul szarrá is hajtottak. :D

    Másik story. "Gyönyörű" Fiat Stilo. Még 2006-ból. Kolleganőm vette szalonból de használtan 2 millió fölött. Garantáltan törésmentes alacsony kilóméterrel... Eltelt 2 év, elakarta adni. Lementem vele egy helyi kereskedőhöz. Az meg nem tudta hova dobja a hátasokat, mikor végigment rajta festékvastagság mérővel! Telefonálgatott agyba főbe, körbemérte 3x is... Aztán kimondta az eredményt. Az autó tk-ra lett törve. Valószínűleg borult is párszor, mert nem volt rajta egyetlen felület se ami a gyári festékvastagság értékeket mutatta volna. Persze gyönyörűen megvolt csinálva az autó, de tk-san akkor se ért volna annyit.
    Csajszi szépen beperelte a "wir lében autósz" szalont amit kis médiával való fenyegetés után meg is nyert, illetve asszem peren kívül megegyeztek...

Új hozzászólás Aktív témák