Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • raczger

    őstag

    Ma megnéztem ezt az autót, amit a héten már linkeltem.
    Élőben is feltűnt az a két hiba, ami képen is kicsit látható (hátsó lökös más árnyalat, illetve motorháztető és első lökhárító között kicsit furák a hézagok). Első rendszámtábla kicsit meg van gyűrődve, szóval lehet, hogy valami volt az elejével. Nála másfél éve van az autó és azt mondta, hogy Mazda szervizbe visszanézték és nem találtak arra utaló jelet, hogy törve lett volna.
    Nagyon minimális rozsdát találtam a hátsó sárvédő legalján volt pici rozsdafolt, szerintem az még nem gáz egy ilyen korú autónál.
    Beltér az szép volt, semmi sem volt úgy igazán megkopva, szóval km állás szerintem reális ennél. Egy szenzor, azt hiszem az ablakmosóé volt rossz. Szervízkönyv ugyan be volt pipálva a hirdetésbe, de az nincs, lehet azt félrenyomta, szervíz múltjáról nem igazán van semmi papír (hogy mi mikor lett cserélve), csak az utolsó olajcsere km állása volt beírva a motortérbe.
    Gyári 17-es felnik szépek voltak, szép állapotú 3 éves gumikkal (viszont télit azt nem ad).

    Sajnos másfélnél lejjebb nem akart lemenni az árral, így nem valószínű, hogy megveszem, az már sok lenne érte szerintem.
    Szerintetek érne ennyit? Ha 1-2 hónap alatt nem találok másikat és még árulja, lehet elgondolkozok rajta, ha meglesz még neki. (Ennél olcsóbban akkor sem hiszem, hogy odaadná, van másik 2 céges autója, ez meg egy garázsban áll neki, nem sürgeti semmi, hogy eladja hamar.)

    www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4

Új hozzászólás Aktív témák