Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 8th

    addikt

    válasz kovacsroli #92911 üzenetére

    Napi 80kilométerre vennék valami egyszerű kisdízelt egy benzines leenné a fejetek nem is gondolkodnék abban. Most mondanám, hogy B Corsa 1.5D, Saxo 1.5D, Fiesta 1.8D mert elég takarékosak de ezek öreg konstrukciók és sajnos úgy törnek mint a ropi. Úgyhogy azt mondom, hogy Vokswagen Lupo (Seat Arosa) 1.7 SDI. Egy faék egyszerűségű megbízható 4hengeres közvetlen befecskendezéses adagolós szívódízel motor van bennük. Országúton különösebb erőfeszítés nélkül elgurul 4liter alatti fogyasztással alkatrészárai is teljesen rendben vannak és 4csillagot kapott az euroncap töréstesztjén két front légzsákkal.
    Ez például nem néz ki rosszul az pedig, hogy az elején csálén áll a lökhárító még nem jelent semmit. Meg kell nézni élőben. Alufelni nélkül valószínűleg be lehet alkudni 500k alá, alufelni + fejegység nélkül viszont biztosan be. A felnire szerelt négy új téli gumi istenkirálycsászárság így tél előtt na meg tényleg elég jól felszerelt az autó. Blokkolásgátló, két légzsák, centrálzár, riasztó, elektromos ablakok, állítható szervokormány, állítható magasságú vezetőülés, ködlámpa, fényszórómagasság állítás stb.
    Hiába a sok kilométer ha a kompresszió rendben van nem volt komolyabban törve és nem rohad az alja ~480k körüli összegért én simán megvenném. Klassz kisautó.

    "Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."

Új hozzászólás Aktív témák