Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • !Overdose!

    őstag

    válasz tboy93 #99499 üzenetére

    De tudjuk, hogy le akar-e menni vele a Balatonra? Tudjuk hányan használnák? Tudjuk mire? Ennyi erővel a Civic is kicsi, úgyhogy vegyen inkább egy 6gen Accord-ot az is van már ennyiért.

    Ez a jó állapotban van dolog meg sajnos mindenkinek mást jelent, tapasztaltam már eleget. Persze nem tudhatom innen a távolból, úgyhogy nem ítélkezem, de ritka a valóban költségmentes autó és az a Yaris jó eséllyel az lehet, így 100k km alatt és márkaszervizesen.

    A felni + ültetés + mélyláda trióval alapesetben nincs semmi bajom, de jelen esetben a felni eszméletlenül nem illik az autóhoz, az állítható futómű pedig jó eséllyel valami kínai-német FK, TA vagy valami hasonló lehet, ami tapasztalataim szerint inkább ront a menetbiztonságon, mint javít. De ha ennyi pénzért esetleg mégis valami komolyabb szett van alatta, mondjuk egy Tein SuperStreet vagy egy KW Variante 3, akkor nem szóltam, de gondolom, ha lenne valami neve is, akkor azért beírta volna a hirdetésbe. Egyszerűen nem szimpatikus az összkép. Ha én keresnék most hasonló autót, valószínűleg fel sem hívnám.

    Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás

Új hozzászólás Aktív témák