Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • barack1997

    senior tag

    Sziasztok!

    1.5M körül keresek, sportos autót, eddig 4 kiszemelt típus van, 2000 utáni utáni autót szeretnék mindenképp, nem szeretnék nagyon öregebbet a mostani kocsimnál. (2003 Swift)
    Eddigi kiszemeltek: Mitsubishi Colt CZT, Toyota Corolla TS, Toyota Celica TS, Peugeot 206 RC (ettől a típustól kicsit félek, de szimpatikus)
    Néztem VTi Civic-et is, de a beltér nem nagy előrelépés egy Swift után, egyszerűen nem ér meg nekem 1M+ Forintot. A fenti néhány típus elég ritka, van esély rá, hogy találok ezek közül valami normálisat ? Szerintetek melyiket lenne érdemes ezek közül választani ? A Colt-nál az alkatrészárak elég húzósak, meg ott a turbo is ami, ha tönkremegy, adhat némi okot az aggodalomra. A 206 RC-nél a torziós hátsó futómű húzós, nem tudom, hogy a motorja mennyire hajlamos szopatni az embert, illetve nem tudom, hogy jellemző-e rá az olajfogyasztás. A Celica-ból/Corolla-ból szimplán kevés a jó, illetve a motorjának (2ZZ-GE) az Achilles sarka az olajszivattyú, meg mivel nem hidrotőkés ezért valami lapkaszerű cucc van a szelepszár végén, amit elég szopás kicserélni, de elvileg nem szokott gond lenni velük, maximum vezérműlánc csere.

    Segítsetek légyszi :D

Új hozzászólás Aktív témák