Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • footy

    addikt

    válasz diegho #157838 üzenetére

    En FR-t vezettem 2013-ast meg 2017-eset, mindketto rendben volt nem ereztem szuknek, bar nem vagyok se kosarlabdazo se dagi ;] Az FR csomag sokat hozza tesz az autohoz, mert ott kapsz normalis uleseket. A FL utan az anyagminoseg is sokat javult.
    Nekem G6 kombiban van 1.6CR. A Conti befecskendezoket es az EGR szelepet irjak gyenge pontnak, de nekem eddig meg egyikkel sem volt problema. (kop-kop) 252e van benne es a turbo is eredeti meg.
    Menetteljesitmeny nem egy nagy szam, cserebe viszont nem is fogyaszt. (nem sporolosan fokent autopalyan hajtva 5,2 az atlag). A7G dsg sokat hozzatesz a dinamikahoz, nekem 5-os kezivaltoval joval lomhabbnak erzodik. Az auto(G6) altalanossagban szerintem egy eros kozepes, szamomra egy mosogep erosebb dizajnban es tobb elmenyt ad mint egy Golf.
    Egyebkent nekem a Golffal kapcsolatban az az erzesem, hogy egyre gagyibb cuccokbol rakjak ossze egyre jobb minosegben. A G4 ota pedig folyamatos leszalloagban van, bar a Passattal kapcsolatban is ugyanez latom, hogy valahol a B5-nel volt a csucs, azota meg csak lefele a leejton.

Új hozzászólás Aktív témák