Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • takacsbotond

    őstag

    Üdv fórumtársak. Autóvásarlás előtt állok, és ebben kérném a segítségeteket.
    A Budapesti éjszakában vagyok ételfutár, és nem szeretnék még egy telet végigdolgozni motorral, ugyanakkor olyan autót keresek amit munkán kívül is használhatok, és a suli parkolójában sem csak a lenéző pillantásokat kapom miatta, és havercsajnak is mondhatom nyáron, hogy vonat helyett a kocsimmal menjünk balcsizni. :B
    Átlagban napi 150km-t megyek, igy elsődleges szempont az alacsony fogyasztás és a megbízhatóság, de azért kb egy 100 pacit szeretnék magam alatt tudni, mert van hogy sietni kell, és a vezetési stílusom is valahol a béjemvés hülyegyerek és Lewis Hamilton között helyezkedik el (nem állítom, hogy mentem már 130-al az Üllőin, de azt se, hogy nem).
    A keretem 500e Ft önerő, illetve szükség esetén még tudok felvenni hitelt.
    A Swift és az Astra az amiket lehetőség szerint messziről kerülnék, meg a hasonló vagy még gyengébb lányos autók (szerencsére tudok parkolni, de azért nem egy A8 kombira gondoltam első körben). A Golfokon megakadt a szemem, de ami igazán tetszene belőlük vagy túl régi, vagy nagyon túlmegy a keretemen (jó lenne valami 2005 utáni járgány).
    Ti milyen irányba nézelődnétek a helyemben? :))

    Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?

Új hozzászólás Aktív témák