Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kobe

    veterán

    hali

    autókat nézegetek, 1.5M ig egyelőre. Ehhez kellene tanács. Ha az igényeimnek megfelelő kicsit drágább (1.8-1.9 körül), az mondjuk nem gond, annyira nem kerget a tatár, legfeljebb gyüjtögetek még hozzá. Persze ha olcsóbb az 1.5-nél, az sem gond :)

    Feltételek:
    - francia, olasz autók, németek közül az opel kizárva. Volkswagen konszern tagjai, ford, audi, bmw jöhet. Nagyobb japánok is.
    - kombi kizárva, lépcsőshátú, sedan, limuzin kivitel jöhet. Kinézetben valami olyan modellt keresek, aminek alapból van egy sportosabb eleganciája, nem 20onévesek által széttuningolt, hajtott, diszperzittel pimpelt változatot.
    - lehetőleg minél frissebb széria - mondjuk optimálisan 2006-tól, de ha jó állapotban van, akkor ez mondjuk lejjebb csúszhat 2004-ig
    - minél tágasabb beltér - 195 cmes magas vezetőnél hátul se kelljen nyomorogni, ha 5 nem is, de 4 felnőtt azért kényelmesen elférjen.
    - csomagtartó méret lehetőleg minél nagyobb legyen, tudom, nem mindegyik egy skoda octavia v superb a maga 5-600 literes seggével, de 4-500 l közötti jó lenne
    - lehetőleg problémamentesebb típus. Tisztában vagyok vele, hogy költeni kell rá időről időre, de pl ne kelljen havonta vinni szervízbe hogy ez kopog az zörög, stb. Tudom, hogy a megbízhatóbb márkáknak is vannak problémásabb szériái, azokat szeretném kerülni.

    Használat:
    70% pálya vagy főút, 5-600 kmes távon hétvégi hazautazásokhoz (250 km oda + 250 vissza). Városban hétvégi mászkáláshoz, bevásárláshoz, stb. Napi melóba járáshoz nem.

    Amiket én néztem, az a régebbi skoda superb, skoda octavia 2, esetleg skoda octavia 1 rs, ford mondeo 2007-től (ez a kettő igaz kicsit drágább még), régebbi vw passat. Esetleg a 2004-es seat leon, bmw e46, de ez tudom hogy nem épp esik a leírtaknak megfelelő kategóriába, szimplán bejön, pár évig elszaladgálni akár jó lehet.

    Szerintetek ? Illetve ha tudtok relatíve megbízhatóbb kereskedést, akiknél érdemes böngészni, azt is szívesen veszem, a pestieket annyira nem ismerem....nem csonti féle színvonalat keresek.

    Opcionálisan szóba jöhet németországból behozott darab is, családon belül lenne aki hazahozza, csak jó lenne tudni ott is merre érdemes elindulni :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák