Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    válasz Tothgera30 #188228 üzenetére

    Egyre jobban nyomják a németeknél a dízelprémiumot, azaz plusz pénzt kapsz beszámításnál, ha leadod az öreg dízeledet. Gondolom, ezeket elvileg bontóba kéne küldeni, de élelmes nepperek kamionszám hordják őket keletre. Amúgy is tele a német piac párszáz eurós, vagy ingyen elvihető romokkal, az más kérdés, hogy szállítási költség, regisztrációs adó, forgalomba helyezés után már ezek is partiban vannak a balkáni roncsparkkal. Aztán akkor még mindig vagy megy, vagy nem.

    Kolléganő a minap újságolta, hogy végignézte, ahogy bezúzzák a 20 éves vectráját. Valami 5-6k eur-t költött rá az utóbbi évben, és megint letérdelt, azt mondta, évejkel ezelőtt kellett volna meglépni. Az más kérdés, hogy most egy tizenéves mazda 6-ot talált helyette, mintha valami 3000 eur körüli összeget mondott volna, az sem feltétlen lesz jobb buli, de reménykedjünk. Felénk most úgy rémlik, 7k körül van a lélektani határ, ahol új autót adnak, jellemzően daciát, vagy nagyon alap fabiát, esetleg i10/picantot.

    Valamelyik nap szembejött amúgy egy hirdetés, hibrid fiat 500-at ajánlgattak havi 150 eur-ért leasingre, azért az sem rossz buli városi kisautónak - hozzáteszem, nekem nem jön be a fiat 500, külsőre még ok, de a belteret nem tudom elviselni, illetve nem tudom, milyen hibridet használnak. Nem mellesleg egy ilyen gázolt el pár hete biciklivel. ;]

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák