Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dany007

    veterán

    válasz zsoltee10 #81779 üzenetére

    De ezzel mi a gond?
    Költségmentes használtautó nincsen. Ugye ez alapszabály.
    A kérdés szerintem az arányokon van. Hány milliós autóra költöttél 300k-t gumival együtt? Most ha a gumit levonjuk akkor max kb 200-220k volt amit műszakilag rá kellett költeni. Ez egy pár milliós autó esetében már bagatel összeg.

    A lényeg szerintem azon van ilyen esetben, hogy az a 4 éves 60k-t futott autóban még talán nincs széthajtva a motor, szétcseszve a kuplung a futómű és úgy kompletten sincs lelakva. De ugye vezérlés meg szűrőcsere szintén alap dolog minden használtautó vétel esetében - hacsak nem tényleg frissen, számlával igazoltan szervizelt -.
    Tehát akkor igazából a horpadásokra meg a 4 gyertyára kellett úgymond extra módon költeni. Az meg szvsz nem olyan rossz.

    @(#81782) kornelka:

    Én ezt a gumis dolgot sose tudom megérteni... Mert én aztán szartam bele az autóba, de a gumikkal sose vicceltem! De ezek szerint csak én vagyok olyan hülye, hogy 2 nyarat futott Hankook Kinergy Eco-val adtam el az Omegát? :S
    Télire is újat vettem és igen jól esett kiröhögni a munkatársakat, akik havas reggelen lapátolták ki a helyet a parkolóban én meg csak lazán belehajtottam a 30 centis hóba, majd délután gond nélkül ki...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák