Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    nagyúr

    válasz Tsebacsi #132733 üzenetére

    Igazából rengeteg tényezős most számunkra ez az egész vásárlás, például nem tudom, hogy a Rióba kell-e az 1.4-es motor, vagy elég jól mozgatja az 1.2-es is? Mert akkor szerintem felesleges a nagyobb számunkra.
    Ugyanígy a helykínálatot sem tudom megtippelni, mert most oké, hogy beülök én minden ülésre (megtettem, ~190 centimmel nem éreztem magam összehajtogatva annyira), vagy ketten beülünk, de ebből nem látom, hogy ha mondjuk öten bezsúfolódunk, akkor milyen lesz egy közepesen hosszú út.
    Igazából a két koreai márka viszonylatában nem tudom, hogy i20-at, i30-at érdemes-e nézegetni, ha már Kiázunk, mennyi különbség van köztük? Csak mert árban is durván egymáson vannak, szóval laikusként kb annyi különbséget látok, mint egy Skoda-Seat viszonylatban.
    Aurist én is az utolsó helyre tenném, Pulsarban nem ültem még, de kívülről letisztultan egyszerűnek tűnik, a Mazda 3 brutális minden szempontból, csak az párom számára ellenszenvesés agresszív (igaza van amúgy).
    Amiben nem tudom érdemes-e még gondolkodni, az a Mitsu Lancer, abból is a hatchback (ez amúgy mindre igaz, 5 ajtósat nézünk csak)?
    Nissanból amúgy a Note is játszik, azt ismerőstől tudnánk venni szinte új állapotban. Nissannak ez az 1.2-es motorja a Note-hoz meg Pulsarhoz mennyire ajánlott, inkább nagyobbal kéne nézni?

    [ Szerkesztve ]

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák