Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    nagyúr

    válasz xEon1337 #132735 üzenetére

    EZ nem jó hír, kb a Rio volt az egyetlen biztos pont eddig a Jazz mellett. :D 1.2-essel próbáltam, de a pár perces tesztvezetés nyilván nem mérvadó, elgondolkodunk rajta, köszönöm a választ. :)

    (#132736) Integrale: Nem is tudtam, hogy a Tipóból lesz 5 ajtós, én csak sedan meg kombi képeket láttam róla. Igazából a Fiattól sem zárkózom el, a Punto, Panda is tetszik, de még nem próbáltam sajnos őket.

    (#132737) Tsebacsi: Város elsősorban (Budapest), maximum emergency családmozgatás során lenne tele az autó, legalábis én így tervezem.

    Őszintén szólva kisautók felől kezdtünk el nézelődni, amit én egyből kizártam az a Seat összes és az Opel Corsa, páromnak a Skoda Fabia nem tetszik. Polóban nem gondolkodtam, kicsit jellegtelen már számomra a sokadik generáció. Ezek után orientálódtunk a távol-kelet felé, Kia Rio elsősorban (de akkor ezek szerint az sem :D). Mazda 2 tetszik, de szerintem drága, bár alig látok belőle bárhol, szóval megtippelni sem tudom, hogy mekkora, miféle lehet, Yarishoz, Micrához volt szerencsém anyósülésen illetve hátul, mindkettő kisebbnek tűnt a koreainál.
    Ezután jött az ötlet, hogy némi családi támogatással lehetne C kategóriában nézelődni, akkor én egyből pro_cee'd-et meg Mazda 3-at kezdtem lesni, de simán el tudnék képzelni Pulsart, i30-at, Aurist is. Amiről gyakorlatilag nem is beszéltünk, az a teljes francia felhozatal. C3-ról/DS3-ról mik a vélemények például, mennyiben jobb/rosszabb az a szélvédőkialakítás? Az előző generációja kifejezetten tetszett a kis buborék felépítményével. :)

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák