Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • user1111

    friss újonc

    Sziasztok.
    Kb egy éven belül szeretnénk meglépni az első autó vásárlás kérdést, friss jogsival, limitált anyagi lehetőségekkel.
    Az igényeink a következők lennének: főleg városban lenne használva, de mondjuk havi egy balatonozás is benne lenne, illetve kirándulni is ezzel járnánk. Nem lenne agyonhasználva őszintén szólva, csak már rohadtul unjuk a vonat-busz szívást (kelenföldre hat tonna cuccal, ki jön le értünk az állomásra, jaj ne már van otthon kaja, de vidd el ezt a félköbméter levest kelenföldről vissza hat tonna cuccal stb, szerintem sokaknak ismerős) akárhova szeretnénk eljutni, ami nem nagyváros, szívás egyszerűen.
    Én úgy szeretném, hogy 800.000-be, ha nagyon maximum akkor 1.000.000-ba beleférjen a dolog (mindennel). Nem feltétlenül ebben akarok megöregedni, szóval tényleg első tanuló gyakorló autónak szeretnénk. A max 800.000 ugye praktikusan olyan 600.000et jelent, átírással, utólagos szervízzel mindennel együtt.
    Namármost, amennyire én értek az autókhoz, nekem a VW Polo IV benzines 1.4esek tűnnek olyannak amik ezt így teljesítik.
    Szóval az érdekelne, hogy szerintetek ez így egy valid elképzelés, vagy sürgősen keressek vmi szakembert?
    (autóhoz értő ismerősöm, aki tuti üzleteket tud, van. két éve van a celicája kibelezve a garázsban, mert vmi mindig elromlik a tutijó vétel után).

    Illetve tudnátok ajánlani megbízható autókereskedőt? A neten hát eddig találtam mindent... a prohardver meg már segített :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák